Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ "Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/12/2019

 



Μια ακόμη παρουσίαση τελείωσε και μας άφησε πολύ όμορφες και γλυκές αναμνήσεις!!!

14 Δεκεμβρίου στο μαγαζί Ombrela Thessaloniki #H_ΓΥΝΑΙΚΑ_ΤΟΥ_ΚΟΣΜΟΥ συστήθηκε και στους Θεσσαλονικείς!!
Μια αίθουσα που πραγματικά ξεχείλιζε αγάπη και ζεστασιά, κάτι που το νιώθω κάθε φορά που κάνω παρουσίαση στην όμορφη Θεσσαλονίκη!
Είχαμε - και πάλι την ευτυχία - να έχουμε μαζί μας υπέροχες γυναίκες να παρουσιάσουν το βιβλίο!!
Τις δημοσιογράφους Ευγενία Γήτα και Maria Stylou
Την γνωστή σε όλους μας ηθοποιό Sofia Pavlidou - Σοφία Παυλίδου, η οποία υποστήριξε την #ΓΥΝΑΙΚΑ_ΤΟΥ_ΚΟΣΜΟΥ και στην παρουσίαση του Πειραιά!
Eπίσης πολλά ευχαριστώ στην υπέροχη Ολυμπιονίκη και Αντιπεριφερειάρχη Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Voula Patoulidou για τον τόσο θερμό και ανθρώπινο χαιρετισμό της!!
Την θεατρική ομάδα για την δραματοποίηση των στίχων Άντζυ Παπασταθοπούλου - Ελίνα Αντωνίου - Χαρά Λαμπή - Άννα Παρασίδου και τη μικρή μας Κωνσταντίνα Τσούνη για την υπέροχη απαγγελία της!!!
Ευδοκία Παυλίδου, η γυναίκα πίσω από όλες τις εκδηλώσεις -και όχι μόνο- του βιβλίου!! Ευδοκία πολύ σε αγαπώ, το ξέρεις!!
Και τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τόσο πολύ, όλους όσους συνάντησα εκείνο το βράδυ!! Πολλούς φίλους, πολλούς ομότεχνους!! Πάντα οι παρουσιάσεις στην συμπρωτεύουσα είναι γιορτές!!
Δεν σας ευχαριστώ απλά, σας αγαπώ!!


ΥΓ. Και να μην ξεχνάμε!! Με την αγορά κάθε βιβλίου #Η_ΓΥΝΑΙΚΑ_ΤΟΥ_ΚΟΣΜΟΥ βοηθάμε τον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Πειραιά.
Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις!!